video nadzor

Svako ko kaže da video nadzor nije potreban svakom domu ili poslovnom objektu se vara. Video nadzor je, u današnje vreme, itekako potreban, pa čak i neophodan. Konstantne pljačke i ubistva se dešavaju svakodnevno, za neka se informišemo putrem medija, neka zanemarimo, a kad se desi u našoj blizini strah nadvlada sva druga osećanja.  Najbolje rešenje, za sprečavanje svih nedaća, jeste video nadzor. Naša firma je specijalizovana upravo za tu delatnost, prodaja i postavljanje video nadzora na sve objekte. Dakle, mi ćemo Vam sada reći reč- dve o našem poslovanju.

Kao što pomenusmo, mi smo specijalizovani za prodaju celokupne opreme za video nadzor. Kod nas u pnudi možete pronaći: monitore, kamere, kablove, interfone i mnoge druge potrebne stvari. Pri kupovini kamera, morate znati koliku površinu želite da pokriva kamera, a potom da li želite da bude postavljena napolje ili unutra neke prostorije. Kamere su različite, kamere koje su namenjene za snimanje unutar prostorije se ne mogu koristiti napolju, jer vlaga, jako sunce i hladnoća utiču da se brzo pokvare, dok kamere namenjene za spoljašnju sredinu  mogu i unutra, jer su otporene na sve. Važno je da obratite pažnju na rezoluciju kamere, kako bi Vam slika bila što jasnija. Takođe, bitno je da znate da ne bi trebalo da uzmete monitor veći od 22“, jer svi veći monitori šire sliku i ona postaje nerazgovetna. Naravno, mi u ponudi imamo i veće i manje monitore. Što se tiče izbora interfona, oni se razliku u tri stvari, mogu da budu sa ili bez kamere i razlikuju se po markama. Kod nas ima dosta različitih marki i kvalitet, većinom, zavisi od cene. Mada, u suštini, sve cene su prilagođene budžetima građana sa prosečnim primanjem. Na sve naše proizvode imate garanciju, u slučaju eventualnog kvara.

Prilikom izbora najpogodnijeg video nadzora, bilo bi poželjno da se posavetujete sa našim stručnjakom. Ukoliko ste napravili izbor, u dogovoru sa Vama, možemo doći na Vašu adresu i postaviti video nadzor. Ceo proces se vrši u pratnji stručnjaka i tehničara i sastoji se od nekoliko koraka, koje poštujemo, radi našeg boljeg učinka i da bi Vama ispunili želje. Koraci su sledeći:

  1. Naš stručnjak određujepravilno mesto gde će kamera biti postavljena
  2. Tehničari prave rupe u zidu, namenje kablovima
  3. Postavka kablova
  4. Postavka kamera i monitora
  5. Podešavanje odgovarajućeg ugla kamere
  6. Testiranje i puštanje u rad
  7. Posle toga, postavljamo pitanje našoj mušteriji da li je zadovoljna i time zaokružujemo ceo proces

Godinama, u nazad, iza sebe smo zbrojili mnogobrojne mušterije, koje su zadovoljne našim radom, ako ste odlučili da se pridružite, možete nas posetiti na adresi: Vojvode Bogdana, broj 34, Zvezdara. Ako ste više  ljubitelj telefonskih poziva ili Vam je potrebna neka informacija, možete nas dobiti na brojeve: 011/ 40-000-460, 011/24-18-181 ili 011/38-06-074.

Vaš Sceam CCTV corporation