Tepih servis- Boban

Muka Vam je od istresanja i pranja tepiha? Pritom, ne možete gledati kako Vaša deca prospu igračke po tepihu punom prašine i tu se igraju dodirivajući rukama tepih koji je pun grinja i prašine. Dešavaju se česte kijavice i curenje nosa izazvani prašinom, a svesni ste da nemate gde da operete Vaš tepih niti da ga pravilo osušite. Za Vaše probleme, tu smo mi!

Naša firma je bazirana na dubinsko pranje tepiha, nameštaja, trakastih i običnih zavesa, kao i sedišta na Vašem automobilu.

Po dogovoru sa Vama i uspostavljanju saradnje, mi možemo doći u Vaš dom, po tepih, i odneti ga u naš servis na pranje, isto tako za nameštaj, ali Vam nudimo i dubinsko čišćenje nameštaja i u okviru Vašeg doma.

Budite bezbrižni što se Vašeg tepiha tiče, mi Vam garantujemo uspešnost naših usluga kao i to da tepih neće doživeti nikakva oštećenja niti mu se može šta desiti. Mi o njemu brinemo kao da je, lično, naš. Tim sa višegodišnjim iskustvom, kojim se možemo pohvaliti, obavlja niz postupaka kako bi Vaš tepih bio, zadovoljavajuće, čist i, garantujemo, unećemo svežinu u Vaš dom, mnogi će se zapitati da li ste to kupili nov tepih.

Pre svega, tepih istresamo u mašini namenjenoj za ovu oblast, ona radi na principu vibracija i uspešno istresa i najuporniju prašinu zapalu u resice tepiha. To je važan postupak, jer jedino kad se dobro istrese može biti i dobro opran. Potom,  nakvasimo tepih kako bi se sredstvo za pranje i dezinfekciju dobro upilo i napravilo dobru penu, da sve bude što bolje oprano. Kada smo sigurno da je naneto dovoljno sredstava, pristupamo četkanju i otklanjanju fleka i najupornije prljavštine. Postupak četkanja se ponavlja u zavisnosti od potrbe, sve dok se ne očisti u potpunosti. Posle dezinfekcije i četkanja tepih odlazi u mašinu koja radi na principu centrifuge i obezbeđuje ceđenje i sušenje tepiha. Onda, kao začin, mi Vaš tepih češljamo kako bi on dobio mekoću i sjaj, onakvu kakvu ima po izlasku iz prodavnice.

Naši kontrolori pregladaju tepihe i konstatuju da li je potrebno ponoviti postupke. Kad ustanovimo da je sve u najboljem redu, tepih vraćamo na Vašu adresu i postavljamo na mesto sa kog smo ga uzeli.

Iza nas ima bezbroj zadovoljnih lica koji nam svoje poverenje ukazuju iz dana u dan i rado nam se uvek obrate za svoje tepihe i nameštaj. Cilj nam je uvek bio da vi budete zadovoljni, jer zbog  Vas postojimo.

Možete nas pronaći na adresi: Ustanička 204a, Beograd. Ili nas pozovite na brojeve: 063/49-15-91, 064/20-29-800

Vaš Tepih servis- Boban