Tepih servis- Beograd

Tepih Vam je pun prašine? Ne znate šta da radite? Pre nego što se odlučite na varijantu u kojoj ćete tepih izneti na ulicu i krenuti ručno da perete, pogledajte našu ponudu.

Ako Vam je dosadilo stalno istresanje i usisavanje, a, naročito, pranje tepiha, nemojte brinuti. Tu smo za sve Vaše potrebe! Više nema fizičkog napora, nošenja i unošenja. Umesto toga, otvorite nam vrata i pokažite o kom se tepihu radi. Nudimo Vam dolazak na kućnu adresu, širom cele teritorije Beograda. Mi dođemo kod Vas, pokažete nam o kom tepihu je reč, mi ga odnesemo, operemo, dezinfikujemo i vraćamo ga, potpuno čistog, na Vašu adresu.

Naša ponuda obuhvata dubinsko pranje tepiha, nameštaja i sedišta automobila, najmodernijim mašinama i sredstvima. Iza nas stoji tim profesionalaca u ovom poslu, čija je jedina svrha da Vi budete potpuno zadovoljni našim uslugama.

Dubinsko pranje se sastoji iz niza procesa, da bi tepih bio kao da je izašao iz fabrike, a ne iz tepih servisa:

  • Pre svega, tepih ide u mašinu, koja svojim vibracijama istrese i najsitnije čestice prašine. Ovaj korak smatramo najvažnijim u celom postupku pranja i radi se više puta, dok ne dodje do savršenstva.
  • Potom, tepih kvasimo vodimo i nanosimo sredstva za čišćenje. Usled kog dolazi do četkanja tepiha. Postupak se ponavlja sve dok tepih ne dobije pun sjaj i prilikom ispiranja ne poteče čista voda, kao da se ništa tom vodom ne ispira.
  • Predposlednji korak, tepih ide u centrifuge, koje ga isušuju i cede do maksimuma. Ukoliko se primeti da nešto nije dobro odrađeno, tepih se vraća ponovo na iste procedure, do sada, pomenute.
  • Poslednji korak, kada budemo sigurni da je tepih skroz čist i da blista kao da je nov. Češljamo ga i tim procesom izvlačimo najdublji sjaj i plišanu mekoću prilikom svakog dodira.

Kada obavimo sve te korake, u najkraćem roku, tepih vraćamo na Vašu adresu i postavljamo ga na mesto sa koga smo uzeli.

Mi Vam garantujemo sigurnost usluga i pored pristupačnih cena, u najkraćem roku preuzimamo i vraćamo Vaš tepih. Na Vama ostaje da, sa uživanjem, pogledate ceo proces i da kažete da li ste zadovoljni.

Godine iskustva iza nas i gomila zadovoljnih mušterija govori o nama, umesto nas. Svaka naša reč je suvišna u poređenju sa rečima zadovoljnih mušterija. Na Vama je da odlučite da li ćete biti među njima.

Još nas niste pozvali? Nemate kontakt?

Broj telefona, na koji nas možete dobiti, je: 064/231-0796 ili 011/227-2692.

Vidimo se!