Salon venčanica Bella u Novom Sadu

vencanice-novi-sad

Novosadski salon venčanica “Bella“ otvoren je februara 2003. godine, u ulozi distributera francuskih venčanica Mariees de Reve i Bella, i  ubrzo je stekao ugled i brojne klijentkinje u ovom gradu, a bilo je mnogo žena koje su dolazile u Novi Sad iz drugih mesta da bi baš u studiju “Bella“ nabavile venčanicu o kojoj su sanjale celog života.
Od početka, od drugih smo se izdvajali po drukčijem asortimanu, deo naše ponude bile su i venčanice u crvenoj, ružičastoj i plavoj boji. Ovo je pravo mesto za Vas ako želite da uzmete u najam ili kupite venčanicu iz trenutno modernih kolekcija Manuel Mota, Pronovias, Elie by Elie Saab, Fiesta by Pronovias, Demetrios.
Posebne pogodnosti
Ako iznajmite venčanicu kod nas, možete dobiti kupon za povlašćenu cenu pri kupovini obuće za svadbeno veselje, fotografske usluge sa popustom i slično. Lokacija salona venčanica“Bella“ u Novom Sadu je u Železničkoj ulici broj 18, svega pedeset metara od matičara, a 100 metara od pešačke zone. Proba i razgledanje venčanica moguće je svim radnim danima od 10 do 20 časova, a subotom od 10 do 15 časova.
Za probanje venčanica, zakazivanje nije neophodno, ali ako  biste hteli da zakažete i izbegnete eventualno čekanje, obratite se na mail info@bella.rs ili na telefon 021 520 779.
Studio “Bella“ na društvenim mrežama
Naš rad je prisutan i na društvenim mrežama Fejsbuk, Tviter, Gugl+ i Jutjub. Budite u toku dešavanja u svetu venčanica, tako što ćete nas pratiti, na taj način ćete uvek biti informisani o tome koje venčanice su na sniženju, koje su trenutno moderne, koje modele trenutno očekujemo da dobijemo i tome slično.