Land rover- Srbija

Land Rover, jedan je od terenskih vozila, koji se smatra i najizdržljivijim vozilima. Zbog svojih delova, koji se ne kvare i njegove karoserije idealan je za predele Srbije. 

Zbog, krajnje, oskudnih puteva u Srbiji, koji su puni rupa, a dosta ih je onih koji su ostali isti, kao u vreme turske imperije, makadamski putevi, Land Rover je siguran i pouzdan izbor. Sa njim nećete imati brigu oko toga da li će karter zakačiti za neki kamen koji viri iz makadamskog puta. Čak nemate brigu ni da li ćete moći popetiti se uz neku planinu, jer je poznato da Srbija ima mnogobrojne planine koje su ujedno i turističke destinacije. Srbija zbog svog budžeta nema novca za rekonstrukciju svih puteva. Sa Land Roverom Vi nećete morati da odustanete od putovanja na željenu lokaciju, moći ćete da se opustite i sa Vašom porodicom ili prijateljima uživate u prirodnim lepotama naše zemlje. 

Na slikama su Vam prikazani putevi, ali i od toga ima gore, sa puno više rupa. Zbog ovakvog stanja, Land Rover, je najčešći izbor ljudi koji žive na selima, pogotovu onim selima koja su nepristupačna drugim automobilima, u koja morate krenuti terenskim vozilom, jer se putovanje običnim automobilom može završiti dosta pre dolaska na željenu lokaciju, a poznato je da, ovakvim predelima, autobusi ne vrše svoje vožnje. Osim toga, dizajniran je tako da je enterijer udoban i u njemu nećete osetiti neravnine na putu. Dakle, možete se opustiti i uživati u svakom kilometru pređenog puta. 

Kupovina Land Rovera u Srbiji je pojednostavljena. Oni koji imaju novca za nov automobil, mogu ga pronaći u mnogobrojnim salonima širom Srbije. Ovi saloni, obično, nude kupovinu na kredit ili rate, što je prednost, jer je poznato da Srbija nije zemlja sa visokim primanjima i da, skoro, niko  sebi ne može priuštiti nov automobil, a, pritom, ga platiti gotovinom.  Cene novog vozila se kreću od 40000 evra, pa sve do 100000 evra, zavisno od toga koji je model u pitanju i da li je upitanju sportski ili običan automobil.

Ukoliko ste sigurni da nemate dovoljno novca za kupovinu novog automobila, a ne biste želeli da se upustate u kredite i pozajmice, jer su kamate visoke- možete pronaći i polovno, Land Rover, vozilo. Postoje mnogobrojne firme koje se bave preprodajom ovih vozila, po pristupačnijim cenama. Naravno, možete pronaći i u oglasima, kako na internetu, tako i u vašoj blizini ili u novinskim oglasima, nekog ko bi menjao svoje vozilo za neko drugo i prodao njegovo staro, jer želi kupiti novi. Ukoliko se zainteresujete za ovaj vid kupovine, a i tu Vam ne odgovara gotovinsko plaćanje, možete pronaći i firme koje se bave prodajom polovnih vozila na rate. U svakom slučaju, ukoliko želite ovo vozilo, a zaposleni ste, lako ćete pronaći ponudu koja Vam odgovara.

Autor:Marija Mitrović