Iznajmljivanje oldtajmera

Ceo život ste maštali o tome da se, na dan venčanja ili druge prilike, vozite u oldtajmeru ili limuzini? Ova vozila su jako skupa i nije isplativo uzeti ih radi vožnje na samo jedan dan, zato postojimo mi. Da biste uživali u Vašem savršenom danu, potrebno je, samo, da nas pozovete i, po pristupačnim cenama, dobićete svoje iznajmljeno vozilo.

Mi smo Servis „Golden Limo“, firma koja se bavi iznajmljivanjem oldtajmer vozila, kao i limuzina, ali i novijih, modernih, vozila. Naša firma je osnovana 2003. godine, a ovim poslom, u velikoj meri, bavimo se od, ne tako davne, 2015. godine.

Krštenja deteta od uvek su bila svečan čin kome se pridavalo mnogo pažnje. Ukoliko želite da Vaše detete bude kršteno uz sve počasti, prevoz do crkve, a kasnije i do mesta u kome proslavljate, možete obezbediti da bude nekim oldtajmer vozilom ili limuzinom, sigurni smo da ćete oduševiti sve goste.

Drugi, najvažniji čin u životu, jeste venčanje. Mladenci, neretko, biraju najluksuznija vozila koja će ih voziti na put gde se zaklinju na vernost i zajednički život, tako da je idealan izbor, za ova slavlja, neko oldtajmer vozilo ili neko modernije vozilo.  Mnogi mladenci su dolazili kod nas u želji za savršenim automobilom za svoje venčanje i rado su nas predlagali drugim mušterijama.

Tu su i punoletstva, u moderno vreme važno je da to bude graciozno sa morem selfija i drugih fotografija, koje će danima kružiti na internetu i o kojima će se dosta pričati. Kako bi sve to izgledalo gracioznije, Vaš rođendan možete proslaviti u našoj limuzini, sa svojim društvom, okruženi prijatnom muzikom i u društvu ljubaznog vozača.

U velikoj meri, tu su i srednjoškolske mature, jer i tu važi ono pravilo da budemo viđeni , pa s toga, srednjoškolci iznajmljuju limuzine kako bi se odvezli do mesta gde će slaviti svoju maturu. 

Isto tako, ako želite na poslovnog partnera ili prijatelja, koji dolazi iz inostranstva, da ostavite dobar utisak, možete iznajmiti neko moderno vozilo ili limuzinu i oduševiti ga Vašim gostoprimstvom.  

Marke koje mi posedujemo, a tiču se oldtajmera su: Cadillac, Lincoln, Jaguar, Pontiac, Porche, Ford Mustang, Mercedes, Volkswagen i mnogi drugi.

Od ponude luksuznih, novijih vozila, izdvaja se: Mercedes, Lancia, Volkswagen i mnogi drugi.

Sva naša vozila su tehnički potpuno ispravna, posle svakog korišćenja se vrši detaljno čišćenje i tehnički pregled. Takođe, automobili su osigurani, pa nemate brigu o bezbednosti.

Ako ste odlučili da budete još jedna naša zadovoljna mušterija, obratize se na brojeve telefona: 066/ 64-33-333 ili 066/68-33-333.

Čekamo Vas, Vaš Golden Limo