Damast posteljine

Krevet bez posteljine se ne može zamisliti, niti san bez udobonosti i komfora, koje kvalitetna posteljina pruža. Ne znate gde potražiti odgovarajuću posteljinu, mi smo tu!

U našom širokom asortimanu možete pronaći različite vrste posteljina, počevši od razlike u materijalu, dezenu, kao i u cenama.  Što se materijala tiče, jako je važno odabrati ono pravo. Posteljina mora biti izrađena tako da ne upija vlažnost, da bude antialergijska, a uz sve to, jako je bitno, da bude lepa na izgled. Široka ponuda naših posteljina obuhvata: krep posteljine, pamučne posteljine, svilene i satenske posteljine.

Krep i pamučne posteljine, jedne su od najprodavanijih, zbog svog kvaliteta, izdržljivosti, antialergijskog svojstva. One su od davnina poznate kao jedne od najtraženijih i najudobnijih za spavanje i dnevni odmor. Pamučne posteljine neće iritirati vašu kožu, a zbog specijalnog načina obrade, jako su prozračne i u njima se neće sakupljati prašina i grinje. Idealne su za ljude koji imaju problem sa prekomernim znojenjem, jer na taj način štite i sebe i osobu do njih. Krep posteljine imaju sitne nabore na sebi, koje daju, vizuelno, lepšu sliku.

Svilene i satenske posteljine odaju tu prelepu notu romantike u Vašim spavaćim sobama, izgledaju neodoljivo. One su nešto skuplje od pamučnih posteljina, ali su znatno izdržljivije i lakše su za održavanje. Saten i svila se ne gužvaju nasuprot pamuku i sušenje je mnogo jednostavnije. Kao i pamučne posteljine, i one su antialergijske i ne zadržavaju višak tečnosti.  S obzirom na njihov neodoljiv izgled i savršen kvalitet, to što je cena nešto viša, u odnosu na druge modele, ne utiče na njihovu podajnost, i one su podjednako prodajne.

U našoj ponudi izdvajamo i posteljine za dečije krevete i krevetiće za bebe. Posebno dizajnirane i sa posebnim dezenima, šarenolikih boja, sigurno će oduševiti Vaše dete, ali i Vas. Uz sve to, nećete imati brigu o iritacijama kože i drugim nelagodnostima. Sve za miran san Vas i Vašeg deteta.

Osim posteljina, u našim radnjama, možete pronaći: zavese, jastuke, štep- deke, peškire i ostale vrste tekstila koji se nalaze u Vašem toplom domu.

Dešava se da zapadnete u situaciju da Vam se mnogo toga dopada, pa se ne možete odlučiti šta je najbolje, ili ste zamislili nešto što u našoj ponudi nema. Imamo svog dizajnera, kome, u bilo koje vreme, možete poslati sliku Vaše sobe ili kreveta ili mu reći šta ste zamislili i dobićete njegovo mišljenje potpuno besplatno.

Širom Srbije snabdevamo radnje našim proizvodima, ali ako se desilo da baš u Vašem gradu nema takve radnje, odlučeni proizvod možete poručiti pozivom na broj telefona: 063/17-17-071

U Beogradu nas možete posetiti na dve lokacije:

  • Svetogorska 5
  • Tržni centar Piramida, Novi Beograd

Čekamo Vas, Vaš D- art tim!